mhafisfoto : +6019 344 1260
Perkahwinan, Sukan, Produk, Outdoor.
By: hafis shahril

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Feb-2009 04:47 Email | Share | | Bookmark
fotopages ini di tutup..selamat tinggal

secara rasminyer saya close my fotopages. nie last entry. utk semua update yg baru boleh ker

http://www.mhafisfoto.com/

http://www.mhafisfoto.blogspot.com/

so sila la ke rumah baru kami.. tq all for u support di FP nie wokey..


Tuesday, 3-Feb-2009 08:39 Email | Share | | Bookmark
Natural Photography



Hafis shahril
Principle/Founder mhafisfoto.com
http://www.mhafisfoto.com/
http://mhafisfoto.fotopages.com/
http://www.mhafisfoto.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/mhafisfoto/sets
+6019 344 1260 (Mobile)
mhafisfoto@gmail.com


Sunday, 25-Jan-2009 16:05 Email | Share | | Bookmark
Cuti raya cina 2009.



Raya cina nie saya dan family tak kemana pun just balik gombak ajer rumah org tua saya. Actually kami tak kemana sebab ayah saya masuk wad utk operation lututnyer. Semuanya berjalan lancar alhamdulillah dan harinie juga ayah saya dah boleh balik rumah.

Mmm posting kali nie just nak try amik pic silhouette ajer. Yang jadi modelnyer macam biasalah ammar ngan ibunya. Pic nie saya shoot kat bilik ajer..hehehehe kirenyer test lighting bilik nie. So viewer enjoy ok.


Hafis shahril
Principle/Founder mhafisfoto.com
http://www.mhafisfoto.com/
http://mhafisfoto.fotopages.com/
http://www.mhafisfoto.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/mhafisfoto/sets
+6019 344 1260 (Mobile)
mhafisfoto@gmail.com





Saturday, 24-Jan-2009 16:55 Email | Share | | Bookmark
Tahun 2009.



Masih belum lewat rasanyer saya nak ucapkan selamat datang ke tahun 2009. Sedar tak sedar dah 20 hari kita di tahun 2009 ini. Walaupun kita sibuk dengan apa yang kita buat jangan lupe org yang tersayang dan kewajipan kita padaNya. Post kali nie saya just nk add kirenyer ala-ala banner utk mhafisfoto.com. Dah lama nak buat camni tapi masa tidak mengizinkan saya. Tapi arinie saya sempat juge siapkan banner nie. So peoples enjoy it ok...

Hafis shahril
Principle/Founder mhafisfoto.com
http://www.mhafisfoto.com/
http://mhafisfoto.fotopages.com/
http://www.mhafisfoto.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/mhafisfoto/sets
+6019 344 1260 (Mobile)
mhafisfoto@gmail.com




Friday, 26-Dec-2008 07:56 Email | Share | | Bookmark
Persandingan Kamil & Zila, Brickfield, Kuala Lumpur

 
 
 
View all 12 photos...










Hafis shahril
Principle/Founder mhafisfoto.com
http://www.mhafisfoto.com/
http://mhafisfoto.fotopages.com/
http://www.mhafisfoto.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/mhafisfoto/sets
+6019 344 1260 (Mobile)
mhafisfoto@gmail.com


quote by client through sms
"hai hafis sy dh dpt pic wedding aritue dr husband kak intan. so far sy puas ht..rmi yg komen sume cntik..thnks kat u...by zila"



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net